Agenda Episerver spår

Session Image

11:50: Datadriven marknadsföring – i det stora och det lilla

Lär dig hur du kan använda data för att ta reda på vad som är dina besökares största problem och hur du kan jobba metodiskt för att undanröja hinder på din webb, så att dina besökare kan slutföra det de kom till dig för att göra.

Vi avmystifierar vad en grym upplevelse i digitala kanaler egentligen innebär och varför många vanligt förekommande råd om hur man ska behandla sina besökare och kunder är nonsens.

Joakim kommer även att komma med konkreta exempel från hur man kan jobba smartare med Episerver, Google Analytics, Facebook & Google och detta varvas med inspiration från några av våra coolaste kunder.

Talare: Joakim Holmquist, Director of Digital Marketing at Episerver. 

12:15: Lunch

Lunch serveras i utställningsytan. Under lunchen kan du passa på att mingla bland våra partners, nätverka och hälsa på våra experter i Episervers monter. 

Session Image

13:40: Episerver's topp 3 tips hur du attraherar nya besökare till din webbplats

Att attrahera nya besökare till din webbplats har blivit mycket enklare med något som vi på Episerver kallar ”automatiska landningssidor”. Detta innebär att du inte behöver skapa nya landningssidor för alla typer av sökfraser som besökare kanske använder. Under denna session kommer Marie-Louise Nohlgren från Episerver att visa och berätta hur du använder denna funktion samt komma med fler tips på hur du attraherar nya besökare till din webbplats. 

Talare: Marie-Louise Nohlgren, Trainer och Marketing Coordinator Education på Episerver. 

14:05: Kort paus

Kort paus och byte av spår om man vill.

Session Image

14:15: Bli en Episerverninja - våra bästa tips!

Under den här sessionen delar Pontus och Eivind med sig av sina bästa Episerver redaktörstips resultatet blir att du kommer att lägga mindre tid på innehållsproduktion och hantering samt kunna använda de smartaste funktionerna för att konvertera dina besökare.

Talare: Pontus Hagman, Trainer Episerver och Eivind Laerum Product Manager, Episerver Norge.

14:40: Kort paus

Kort paus och byte av spår om man vill. 

Session Image

14:50: 5 smarta Episervermoduler som gör dig mer effektiv

Det finns en rad kostnadsfria moduler till Episerver som kan hjälpa dig att bli mer effektiv i ditt dagliga arbete. Flera moduler öppnar också upp helt nya marknadsföringsmöjligheter. Under den här sessionen går Pontus och Eivind igenom följande moduler:

  • Arbeta effektivt med kampanjer - Episerver projekt
  • A/B-testing
  • Facebook Instant Articles
  • 404-handler - Ett måste för effektivt SEO
  • Nyhetsbrev - Skicka ut nyhetsbrev på 1-2-3
  • Imponera på dina besökande med smarta formulär i Episerver (med hjälp av Zapier)

Talare: Pontus Hagman, Trainer och Eivind Laerum, Product Manager Episerver Norge.