5:e November, Waterfront Congress Centre

Ascend Stockholm 2019

Om Ascend

Inspirera. Utbilda. Nätverka.

Episerver Ascend samlar digitala marknadsförare, utvecklare och e-handelschefer där vi vill ge dig inspiration i världsklass och dela med oss av hur du kan använda våra produkter och tjänster på bästa sätt för att driva tillväxt genom digital transformation.

Oavsett om du deltar i våra hands-on-sessioner, inspireras av branschledare, lyssnar på fantastiska keynote talare eller nätverkar med vårt partner och kundcommunity, så är vårt mål att Episerver Ascend ska ge dig som deltagare de allra bästa insikterna, ha inspirerande kundtalare på scen och du får även de senaste produktnyheterna från oss på Episerver. 

Den 5 November är det dags igen på Waterfront Congress Centre i Stockholm. Då kommer du att ha chans att lära dig av industrins visionärer och innovatörer som fortsätter att pusha gränserna för att skapa enastående kundupplevelser. Du har även möjlighet att bygga upp kontakter med vårt community av Episerver-användare och partners och självklart får du inte missa när vinnarna i Episerver Web Awards 2019 koras under kvällen.

Vi hoppas att vi ses den 5:e November på Ascend Stockholm 2019! 

Agenda Overview

  1. - Education Sessions
  2. - Partner Day
  3. Welcome Reception
  1. - Breakfast & Expo
  2. - Keynote: TBA

    

    

  3. - Break & Expo
  4. - Labs & Sessions
  5. - Lunch & Expo
  6. - Labs & Sessions
  7. - Break with food
  8. - Labs & Sessions
  9. - Final night party: Episerver Rising
  1. - Breakfast
  2. - Sessions
  3. Lunch

  • Jessica Fardin

   CMO, Episerver.

  • Justin Anovick

   VP Product Worldwide, Episerver.

  • Joakim Holmquist

   VP Marketing, Episerver.

  Är du intresserad av att sponsra Ascend 2019? 

  Vi har olika typer av sponsorpaket tillgängliga för att passa alla typer av partners. Ladda ner vår sponsoröversikt och boka din plats redan idag. 

  Vill du boka en sponsorplats eller ha mer information? Skicka mail till ascendevents@episerver.com så kontaktar vi dig.

  Keynote-talare 2019

  Cast your votes!

  Episerver Web Awards 2019

  Silversponsorer

  Bronssponsorer

       

  Vem bör gå på Ascend?

  • Marknadsförare

   Motiveras och inspireras av hur några av dagens ledande varumärken använder Episerver för att skapa sig en konkurrensfördel. Delta i en rad olika sessioner som är utformade för att ge dig möjlighet att utveckla dina färdigheter inom content marketing, personalisering, analys och mycket mer.

  • Utvecklare

   Var bland de första att se exklusiva förhandsvisningar för nyskapade produktversioner, uppdateringar och API:er. Delta i hands-on labs och sessioner med våra produktexperter och EMVPs och träffa och samarbeta med vår community av likasinnade utvecklare.

  • Merchandisers

   Lär dig hur du levererar en personaliserad köpresa för dina kunder. Ta reda på hur du skiljer ditt varumärke från mängden med hjälp av kundcentrerade erfarenheter och skalbar innehållspersonalisering och produktrekommendationer.

  Intresserad av att sponsra Ascend 2019?

  Vi har olika typer av sponsorpaket tillgängliga för att passa alla typer av partners. Ladda ner vår sponsoröversikt och boka din plats redan idag. 

  Vill du boka en sponsorplats eller ha mer information? Skicka ett mail till ascendevents@episerver.com