Episerver Danmark

Med mere end 20 år som global leverandør af af CMS, e-commerce og digital marketing har Episerver udviklet én samlet platform til jeres digitale indsatser. Vi kalder den Digital Experience Cloud.

Vi har kontorer over det meste af verden, hvorfra vi servicerer mere end 9000 kunder og 900 partnere, og på vores kontor i København har det danske team siden 2007 rådgivet og hjulpet de mange danske kunder og partnere.

I Danmark arbejder vi ud fra ét erklæret mål: Vores kunders løsning skal være en succes. Derfor vil I opleve os, ikke kun som platformsleverandør, men også som en tæt sparringspartner, der i samarbejde med jer og jeres partner vil bidrage til jeres succes.

Vores kontaktinformation finder du nederst på siden – vi glæder os til at høre fra dig.

Nyheder & Events

23. februar, 2017 

Gratis seminar: KUNSTIG INTELLIGENS DRIVER FREMTIDENS MARKETING

Fremtidens marketing bygger på kunstig intelligens. Websitet personaliseres automatisk. Sider der ikke findes bygges op på baggrund af adfærd, søgning og interesser. Websitet er selvlærende og skaber engagement, dialog og loyalitet med kunderne. 

Udviklingen går stærkt og på dette seminar vil du blive præsenteret for den nyeste teknologi inden for kunstig intelligens og opleve hvordan du som fremtidens marketeer kan udnytte teknologien til bedre kundeoplevelser og højere konverteringer.

Mød bl.a. adm. Direktør for Microsoft Danmark Marianne Dahl Steensen, Thomas Cordth og Martin ABC Hansen begge Partnere hos Netcompany og Jakob Bartholdy Senior Digital Business Advisor fra Episerver Danmark.

Tid: 09.00 – 12. 00

For tilmelding og mere information klik her: http://markedsforing.dk/robotternekommer


23. december, 2016

Glædelig jul og godt nytår!


21. december, 2016

Bolia.com er lanceret på Episerver

Bolia har i samarbejde med Vertica lanceret ”Verdens bedste omnichannel oplevelse”. Det er ambitionen hos designbrandet og møbelproducenten Bolia. Derfor har Bolia fået udviklet en e-handelsplatform, der giver kunderne en unik købsoplevelse og som rummer B2B, B2C og butikssystem i samme løsning. Nøgleordene bag den nye løsning er unified commerce.

Læs mere her: http://www.vertica.dk/cases/bolia/


Kontakt Episerver Danmark

 

Lars Lytton Kejser

Country Manager 
[email protected] 
+45 31 70 61 33

Lars har næsten 20 års erfaring i den digitale verden og har siden 2012 været ansvarlig for det danske Episerver kontor. Udover den daglige drift af det danske kontor, er Lars aktiv hos DI-Handel, hvor han sidder i e-business udvalget samt er digital mentor for små & mellemstore virksomheder. Med sin professionelle og utraditionelle tilgang til markedet er Lars en af de vigtigste drivkræfter bag Episervers succes i Danmark.

 

 


Jakob Bartholdy

Senior Digital Business Advisor
[email protected]
+45 40 48 74 49

Jakob har mere end 10 års erfaring i den digital verden og har siden 2014 hjulpet vores danske kunder med at komme i mål med deres digitale ambitioner. I tæt samarbejde med vores partnere og kunder, fokuserer han på at få teknologi, strategi og forretningsmodeller til at mødes . Jakob bliver ofte brugt som oplægsholder på seminarer og konferencer.

 

 


Line Wilkens-Lintrup

Administration & Events
[email protected] 
+45 53 57 61 33

Line har været ansat hos Episerver siden 2009 og er ansvarlig for administration og events hos Episerver Danmark. Line er også ansvarlig for vores succes program, der b.la. indebærer træning og certificering af udviklere hos vores partnere og kunder.

 


Episerver Danmarks kontor

Njalsgade 23, 1tv.
2300 København S
Danmark

Telefon: +45 32 71 36 29
Email: [email protected]