Online shop til Telenor

Telenor DK er i færd med at udskifte hele deres Business Support System (BSS) stak i samarbejde med den kinesiske leverandør AsiaInfo. Dette er et foretagende i stor skala der inkluderer alle forretningskritiske systemer for en telco, herunder billing, CRM, e-shop, støttesystem for kundeservicemedarbejdere, provisionering af netværket og meget mere.

Den nye BSS stak inkluderer en moderne webplatform med udsøgte nye muligheder der styrker den digitale oplevelse hos Telenor, for både kunder og medarbejdere.

 

Udfordringen

Der er hård konkurrence på det danske telemarked og kunderne kræver ikke kun stærke teleprodukter til konkurrencedygtig priser, men også en overlegen online oplevelse. Telenor er fast besluttet på at være en digital forhandler og at forøge og fastholde markedsandele af den vej. Med forbedrede muligheder i den nye platform udnyttede Telenor chancen til at gøre sig endnu mere attraktiv overfor deres kunder med en fuldt responsiv e-handelsløsning.

Leverance af en responsiv e-butik kræver opmærksomhed helt ned i detaljen. Løsningen skal kunne håndtere alle slags enheder og samtidig overholde Telenors høje kvalitetsstandard, lige fra de nyeste flagskibstelefoner ned til de enklere telefoner til førstegangskøbere. En særlig udfordring ved en responsiv telco løsning er, at telco produkters naturlige kompleksitet kræver, at løsningen leverer en masse oplysninger direkte til slutbrugeren.

Selvom online salget er enormt vigtigt for Telenor er e-handel kun en del af det samlede BSS transformationsprogram. En vigtig del, som dog skal overholde de samme deadlines og håndtere de samme komplikationer som er medført, at være en del af et meget større implementationsprogram som spænder flere leverandører over forskellige kontinenter.

 

Løsningen

Novataris har leveret en moderne og fuldt responsiv e-handelsløsning baseret på EPiServer og Microsoft .Net teknologi. Holdet har overholdt en meget stram tidsplan og løbende koordineret tæt med de øvrige leverandører og Telenors designere for at opfylde deres vision. Løsningen integrerer med Telenors kernesystemer for at kunne levere en sammenhængende digital oplevelse for kunderne.

Go-live forløb problemfrit og Telenor har nu en løsning som er hurtigere, mere smidig og som lægger et solidt fundament for yderligere forbedringer. Erfaringerne fra at introducere en løsning på EPiServer, og måden hvorpå der leveres en fantastisk responsiv digital oplevelse, hjælper til at forbedre andre dele af den samlede kundevendte løsning.

Sitet er implementeret af Novataris

Novataris er et dansk konsulenthus etableret i Danmark og USA. Vores fokus er på IT som en helhedsløsning der skal skabe værdi for kunden. Vi arbejder med systemintegration, udvikling af forretningskritiske IT systemer og Information management for at virkelig sikre værdi gennem kundens hele forretning. Vi leverer løsninger med kvalitet, teknisk finesse og forretningsforståelsen der sikrer succes.

København K

Læs mere om Telenor