TRESS.COM

TRESS ligger i Skanderborg og blev etableret i 1982. Virksomhedens formål er at være den førende udbyder af kvalitets sports- og aktivitetsudstyr i hele Norden.

Produktprogrammet spænder bredt og omfatter cykler til institutionsbrug, bolde, mål og net, skoleidrætsudstyr, udstyr til svømmehaller, idrætshaller, sportsanlæg, multibaner, legepladser og fitness- og helsecentre.

Udfordringen

TRESS skulle relancere sin webshop med en omlægning til ny platform og nyt design. Det nye website skulle lanceres i såvel Danmark som Norge og Sverige. Webshoppen skulle desuden være både B2B og B2C og henvende sig til så forskellige målgrupper som arkitekter, skoleledere og husmødre. Samtidig var det vigtigt, at TRESS’ kørende sælgere kunne bruge det nye site aktivt i deres arbejde.

Løsningen

Vertica har bygget TRESS’ nye e-handelsløsning op omkring EPIserver CMS og EPIServer Commerce i tæt samspil med Elasticsearch og EPIserver Search. Der er tæt integration til Navision, som holder styr på kunder og ordrer. Websitet eksponerer tre produktkataloger på over 5.000 varer målrettet til de tre forskellige markeder Danmark, Norge og Sverige.

Hos Vertica har vi brugt TRESS’ stærke fokus på salg som en ledetråd i udviklingen af sitet. Der skal være kort vej til køb af varer, og enhver blokering i form af tvivlsspørgsmål og brugermæssige forhindringer skal afhjælpes. Webshoppen er understøttet af salgsfremmende elementer som case stories, katalogbestilling og produktvalgsguides.

Ud over at give brugeren en god købsoplevelse har Vertica haft fokus på at gøre livet let for webshopmanageren. Vertica har udviklet webshoppen, så den var simpel at lancere, og webshopmanageren kan videreudvikle sitet efter behov.

Websitet fungerer lynhurtigt – faktisk så hurtigt, at det aktivt bliver kommenteret af brugerne.

Resultaterne

Resultaterne taler for sig selv. Kurvstørrelsen i Danmark er blevet fordoblet og i en af de helt store omsætningsmåneder, august, har man med den nye webshop set en omsætningsstigning på 23 % på tværs af hele Skandinavien.

Netop konkrete kommercielle resultater er altid det primære fokus hos Vertica, der har årelang og bred erfaring med store og mellemstore e-handelsløsninger.

 

Som webshopmanager føler jeg mig både effektiv og kreativ, fordi administrationen af indhold og webshop i Episerver er så let at bruge. Når jeg så kan se, at mit arbejde resulterer i en omsætningsstigning på 23%, er det svært ikke at være godt tilfreds”, siger Jimmy Seberg, webshopmanager i TRESS.

Vertica

Sitet er implementeret af Vertica

For at få succes på e-handelsmarkedet skal du have et stærkt koncept samt en driftssikker og konverteringsvenlig løsning - og det er netop dét, Vertica kan levere. Vi arbejder målrettet med implementering af e-handelsløsninger og automatisering af processer, og således får vi it og forretning til at gå op i en højere enhed. Vi har specialiceret os inden for B2B, B2C og mobil e-handel og bygget integrerede e-handelsløsninger for flere større virksomheder med Episerver Commerce og Episerver CMS.

Aarhus, København

Læs mere om Vertica