Danbolig fungerer på tværs.....

Hvad hvis du kunne søge efter noget andet end ”Villa, Frederikshavn, 130-150 kvm” – f.eks. ”hus med poggenpohl køkken og skole i nærheden”? Det kan du på danbolig.dk.

Alle taler om responsivt web design. Færre formår at eksekvere det på en overbevisende måde. Endnu færre evner at gøre det med en så kompleks løsning som danbolig.dk

Danbolig.dk huser mere end 10.000 boligpræsentationer, tager imod mere end 1 mio. unikke besøgende om måneden og serverer mere end 600 mio. billeder om året. Integrationer med danboligs mæglersystem og en række tredjepartsleverandører, komplicerer tingene yderligere. Men danbolig.dk på Episerver 7.5 er gennemført responsiv og helt igennem fluid. Sitet tilpasser sig derfor optimalt til alle skærme uden at gå på kompromis med indhold og funktionalitet.
Hvad hvis du kunne søge efter noget andet end ”Villa, Frederikshavn, 130-150 kvm” – f.eks. ”hus med poggenpohl køkken og skole i nærheden”? Det kan du på danbolig.dk.

IKKE BARE ET DATABASEOPSLAG…

Boligsøgning er en yndet hobby for danskerne, og de danske boligsites er nogle af de mest brugte websites i landet. Så alle ved hvordan man laver en boligsøgning. danbolig mente imidlertid at det kunne gøres bedre: Lav en ægte fritekstsøgning på alle boliger, så du kan søge præcis efter det du vil.
Hvis du søger lejlighed på Islands Brygge skal du selvfølgelig kunne søge på ”Bryggen” og finde alle de lækre nye lejligheder der bygges der og som udbydes gennem danbolig. ER du på jagt efter en lejlighed med altan og vandudsigt? Jamen, så skriver du bare det! danboligs søgemotor er udviklet i samarbejde med Ankiro og er den eneste ægte semantiske søgning i branchen.

MÆGLERBRANCHENS FØRENDE PÅ DIGITAL

danbolig har valgt at tage imod den digitale udvikling med kyshånd. Med indsigten at det er her, kampen om boligmarkedet kommer til at stå, har man besluttet at være dagsordensættende. Et banebrydende responsivt webdesign, en innovativ intelligent søgefunktion og et udbredt omnichannel-fokus er bare de første spæde skridt. Boligmarkedet bliver digitalt – og danbolig gør forrest.

Sitet er implementeret af Magnetix

Magnetix er et integreret web- og dialogbureau, og er med ca. 130 ansatte et af Danmarks største digitale bureauer. Magnetix laver udviklings- og markedsføringsopgaver for en række af landets største virksomheder, både indenfor udvikling af webløsninger, digital marketing og dialogmarkedsføring. Fokus er på at skabe kunderelationer der holder, på tværs af alle kanaler, baseret på indsigt og intelligent anvendelse af teknologi. Magnetix har været Episerver Partner siden 2008 og skabt en lang række store løsninger på platformen. Magnetix blev i 2014 og 2015 rangeret som landets førende digitale bureau i bureaubranchens årlige MyImage-analyse.

København V.