DS Smith

Første del af vores webshop-løsning er nu på plads. 

Mediaworkers har ikke alene skabt en løsning, der kan øge vores omsætning på e-handel. De har også udarbejdet en løsning, der giver en moderne og tidssvarende kundeoplevelse på tværs af desktop, tablet og mobile. Med den forestående fase med integration til vores SAP-system kommer løsningen desuden til at kunne fungere som internt værktøj til vores sælgere og kundeservice. Vi får dermed opfyldt vores ambition om, at Episerver Commerce indgår som kritisk del af vores forretning, der hjælper med at frigøre ressourcer og smidiggøre vores salgsproces.

Kort om løsningen

DS Smith kom til Mediaworkers i deres søgen efter en kyndig leverandør til implementeringen af deres Episerver Commerce løsning til www.emballageservice.dk.

Med store ambitioner og en stram tidsplan kastede Mediaworkers sig ud i et intenst udviklingsforløb i tæt samarbejde med DS Smith.

På baggrund heraf er der udviklet en løsning, der ikke alene fungerer som en shop, men som også fungerer som et internt værktøj til virksomhedens sælgere og kundeservice. Projektet er huset i DS Smiths "Emballageservice" division, men projektet er fra start udarbejdet med øje for, at skulle tages i brug i andre lande samt andre divisioner.

Frigørelse af ressourcer og smidiggørelse af salgsproces

Med valget af Episerver CMS og Commerce 7.5 har DS Smith fået en platform, der kan understøtte deres forretnings størrelse og ambitioner. Med en tæt integration mellem CMS og Commerce er DS Smith i stand til trække på Episervers overlegne redaktørværktøjer til at udarbejde indhold, anvende det sammen med deres Commerce platform og bruge indholdet på tværs.

Udover at skabe en løsning der kan øge virksomhedens omsætning på e-handel, har Mediaworkers udarbejdet en løsning, der tilbyder en moderne og tidssvarende kundeoplevelse på tværs af desktop, tablet og mobile. Således opfyldes ambitionen om, at Episerver Commerce skal indgå som en kritisk del af DS Smiths forretning, der hjælper med at frigøre ressourcer samt smidiggør salgsprocessen.

På sigt vil løsningen komme til at indeholde en række self-service værktøjer, der vil hjælpe deres storkunder med at få overblik over deres eget produktkatalog samt egne priser hos DS Smith, gennemføre genbestillinger af standardordrer, få overblik over faktureringshistorik og meget mere. Herudover skal Mediaworkers forestå integration til DS Smiths SAP-system samt egenudvikling af en række værktøjer til at guide kunden til at finde de rigtige produkter i webshoppen.

Samarbejdet med Mediaworkers har fungeret rigtig fint, og de udfordringer vi er stødt på undervejs er løst på snarrådig og professionel vis. Vi ser frem til næste step i samarbejdet og forventer en væsentlig forbedring af vores forretning og salgsproces, som følge af vores nye løsning fra Mediaworkers."

Jens Nielsen, Direktør, DS Smith 

Sitet er implementeret af Mediaworkers

Mediaworkers er en af Danmarks højst specialiserede digitale innovatorer. Vi inkuberer og bygger nyskabende digitale og profitable forretningsområder, som ofte kræver ekstraordinær forståelse for digitale forretningsmodeller og udnyttelse af tekniske muligheder. Mediaworkers består af 18 højt specialiserede eksperter på digital forretningsudvikling, .Net og iOS. Vi har på CMS-området et dedikeret fokus udelukkende på Episerver og Umbraco, og udvikler via rapid prototyping, og ud fra SCRUM metodeapparat. Vi fungerer ofte som underleverandør at tekniske ydelser til mere branding- og marketingintensive bureauer. Mediaworkers ApS er en del af Mediaworkers Group, som også rummer spilvirksomheden Funday Factory, og Minitutor, som beskæftiger sig med apps til læringsinstitutioner"

Aarhus