Danmarks mest besøgte og hurtigste boligsite

Som landets største ejendomsmæglerkæde er det vigtigt, at brugerne oplever en ekstraordinær præsentation af de udbudte boliger. Derfor relancerede EDC deres website i sommeren 2014 i samarbejde med Dwarf.

Dwarf har stået for frontend, javascript og backendudvikling/systemintegration i EpiServer 7.5. Sitet er forbedret overalt og giver adgang til nye innovative værktøjer: Lynsøgning med auto-suggest, genvej til kundens tre seneste søgninger, stednavnssøgning, smart-URL, global top- og sagsnavigation, indretningsdesigner m.m.

Dwarf har været EDC’s webbureau siden slutningen af 2006. På dét tidspunkt var edc.dk landets tredjestørste ejendomsmæglersite. Siden har vi været fast udviklingspartner for EDC og har bl.a. stået for udviklingsarbejdet med MitEDC, avanceret søgefunktioner, integration til EDC’s bagvedliggende CRM- og boligadministrationssystem – og en masse løbende optimeringsprojekter.

Det lange samarbejde betyder, at Dwarf har et indgående kendskab til den ret avancerede digitale motor, der er en vigtig del af EDC’s forretningssystem, og den løbende optimering har bragt edc.dk frem som Danmarks største boligportal. Uanset om man måler på antallet af brugere, antal besøg eller antal sidevisninger. Sitet har også branchens bedste oppe- og svartider.

Sitet er implementeret af Dwarf

Dwarfs løsninger skal skabe værdi. Synlig værdi. Hos Dwarf vil vi gerne være kendt for aldrig at sælge løsninger, som vi ikke selv ville have købt. Det siger vi ikke for at lyde flinke og ansvarlige. Snarere fordi vi har en klar egeninteresse i, at de projekter, vores kunder køber af os, skaber synlig værdi - for så bliver afregningen til Dwarf bare et spørgsmål om at bruge lidt af det øgede dækningsbidrag til at betale leverandøren. Værdien opstår, når vi i fællesskab designer en brugeroplevelse, der får jeres kunder til at gøre netop dét, der skaber værdi for jeres forretning. Dwarf blev skabt i 2000, og i dag forsøger omkring 50 dværge at leve op til ovenstående. 12-14 udviklere sidder til daglig med forskellige Episerver løsninger for både offentlige og private kunder – bl.a. har vi udviklet sites for EDC, Montana, Lærernes a-kasse, Kommunernes Landsforening, OiSTER og Business Danmark.

Frederiksberg

Læs mere om Dwarf