Ranked #1 of the major commercial CMS platforms. Again.

Emerce heeft 10 April 2014 de lijst bekend gemaakt met hierin de beste bedrijven in E-Business. Episerver is voor het derde jaar op rij verkozen tot het beste CMS. Een prestatie waar we trots op zijn!

Met gepaste trots mag ik u laten weten dat  Episerver op 10 April 2014 voor het derde jaar op rij de toppositie in de EMERCE Top 100 CMS heeft weten te bemachtigen. Episerver kreeg van de lezers 7 van de 10 sterren en voert daarmee de lijst aan. Daarom willen wij de lezers van Emerce, Management Team en Computable en natuurlijk onze klanten hartelijk bedanken voor het geschonken vertrouwen.

Uiteraard hebben onze servicepartners een belangrijke rol gespeeld in het succes van Episerver. Dat deze bedrijven net zo succesvol zijn als wij blijkt uit hun positie in de EMERCE Top 100 Internetbureaus. Naast een dankwoord is daarom ook een felicitatie op zijn plaats: Emakina, eFocus, Mirabeau, TamTam, Digitas LBI en Macaw zijn alle zes terug te vinden in de top 10.

Bekijk voor alle winnaars uit de verschillende categorieën de EMERCE Top 100.

Belang van een multiscreen strategie

Dankzij de EMERCE Top 100 wordt wederom het belang van een goed Content Management Systeem (CMS) benadrukt. De lijst kan marketeers helpen bij het bepalen welke leverancier en dienstverlener het beste bij hun bedrijf en hun ambities past. Episerver onderscheidt zich met name door in te spelen op multiscreen en crosschannel personalisatie. Met andere woorden: hoe optimaliseer ik mijn digitale aanwezigheid via elk kanaal en apparaat?

Als u via meerdere apparaten en kanalen uw digitale aanwezigheid vorm wilt geven, dan moet u als eerste denken aan uw strategie. Wat wilt u bereiken met uw bedrijf en hoe sluit de marketingstrategie daarop aan? Hoewel technologie bij het opzetten van een multiscreen strategie niet leidend moet zijn, is het van belang dat wordt geïnvesteerd in schaalbare en gecentraliseerde oplossingen.

Door alle digitale uitingen onder te brengen in één CMS, is het mogelijk om in één proces alle aanpassingen en optimalisatie door te voeren. Dat maakt de uitvoer van marketing een stuk efficiënter. Daar komt bij dat technologie moet kunnen meegroeien met u als bedrijf: door de ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld native app’s, en ook in mobiele websites is het belangrijk dat de ondersteunende technologie meegroeit.

Direct meer weten over de multiscreen strategie? Download dan gelijk onze whitepaper!