På Sigma IT drivs vi av vår vision: Expect a better tomorrow. Vi ger oss inte förrän vi hittar de smartaste lösningarna, antar de mest spännande utmaningarna och jobbar med de bästa människorna.
Vi är ett starkt och snabbt växande IT-konsultföretag som arbetar med många av de främsta företagen i Sverige och i världen. Tillsammans är vi omkring 1200 medarbetare på ett tjugotal orter i Sverige och i ytterligare 7 länder.
Sigma har ett helhetserbjudande från förstudie och projekt till drift och förvaltning av Episerver CMS och Episerver Commerce. Vi kombinerar centrala specialistenheter med lokal närvaro.
Sigmas Episerver-profil innefattar kompetens kring Episerver och e-handelslösningar, kapacitet och beprövad kompetens att implementera, optimera och förvalta globala lösningar, ledande arkitekter för prestanda- och tillgänglighet, support av Episerver-miljöer med vår 24/7-support.

7

Certified developers

Episerver Gold Partner

Gold Partner

Gold partners have proven Episerver competencies and documented delivery expertise. They have established product expertise and certified resources, and specialize in two Episerver solutions.


Customer references


Website
www.sigmait.se/
Offices
AlingsåsBoråsEskilstunaGöteborgHelsingborgJönköpingKarlskogaKarlskronaLinköpingLundMalmöSkövdeStockholmSödertäljeVästeråsVäxjöÖrebroÖstersund