Bliv klogere på cloud!

Bliv klogere på cloud

Få overblik over muligheder og trends i skyen og bliv klar til at transformere din IT-strategi.

When

Romance Standard Time

Cloud-løsninger handler om at gøre det nemt for din virksomhed at bruge og drive IT. Men når det kommer til cloud-baserede løsninger, kan det være svært at vide hvilken, der er den rigtige. Dette webinar klæder dig på til at tage stærke beslutninger i forhold til jeres fremtidige cloud-strategi. 

Det er en udbredt kendsgerning, at der er mange fordelagtige forretningsperspektiver, når vi snakker om skyen: fleksibilitet, effektivitet, optimering, sikkerhed, økonomi osv. Men der er samtidig mange ting at tage højde for, når man som virksomhed skal tage stilling til sin strategi.  

Er du i tvivl om, hvad skyen egentlig kan gøre for dig og din forretning, hvornår det giver mening at gå ”all in” på cloud? Eller om det vil være smartere blot at flytte nogle af dine IT-systemer i skyen?

Der er enormt mange spørgsmål, og vi vil gøre vores allerbedste for at give mindst ligeså mange svar, når vi, i samarbejde med Episerver, afholder webinar og sætter skarpt fokus på cloud. 

Dette webinar giver dig cloud-overblikket:

Mikael Nordgren – partner i Novataris og Morten Dybdal – Sales Manager i Novataris kommer i dette informative webinar ind på emner så som:

  • Hvad er grunden til, at alle snakker om cloud?
  • Hvad er mulighederne, når man snakker cloud-strategi, og hvad gør de andre virksomheder?
  • Hvornår giver det mening at fastholde sit set-up og fortsætte on-premise?
  • Hvordan kan man drage fordel af en hybrid cloud-løsning?
  • Hvornår giver det mening med en ”all-in cloud strategi”?
  • Hvad kan DXC: Episerver Digital Experience Cloud Service gøre for dig og din forretning?
  • Q & A session

Tilmelding

Let’s stay in touch!

Would you like to receive email invitations to Episerver events and webinars as well as industry insights and information about our products?

You can unsubscribe anytime using the unsubscribe link in our emails or by following the instructions in the Privacy Statement.