Program - Episerver Update 2017

11:15: Registrering & sandwiches

Vi byder på sandwiches, kaffe & te og kolde vand inden vi skyder Episerver Update 2017 i gang.

I har også mulighed for at hilse på de mange digitale eksperter i foyeren og Anker Jørgensen Salen.

Session Image

12:00: Velkommen

Vi byder velkommen til Episerver Update 2017 v/Lars Lytton Kejser & Jakob Bartholdy

Session Image

12:15: "Episerver – what’s next?"

Justin is the VP of Product at Episerver, and he’ll give you the inside story of where Episerver is going as a platform and a company.

He’ll give you the Episerver perspective on how AI, Machine Learning and Cloud Services are becoming an integrated part of the Episerver offering.

Gartner and Forrester has named Episerver as a leader, and this is your chance to get a glimpse into where this leading platform is heading.

Not to be missed! 

12:35: Pause

Der vil være lidt forfriskninger i pausen. Benyt også lejligheden til at besøge de forskellige stande i foyeren og Anker Jørgensen Salen.

Session Image

12:45: "Nykredit - En rejse med kunden i centrum"

Nykredits formål er at drive finansiel virksomhed til gavn for kunderne. Kundernes behov og forventninger ændres sig i takt med de nye muligheder og udfordringer som digitalisering i samfundet skaber, og en ny dagsorden er derved etableret.

 

Nykredit er midt i en digital transformation, der har afsæt i en dynamisk content strategi, som sætter brugeren i centrum på tværs af de kundevendte kanaler. Det er en rejse, hvor måden der tænkes og arbejdes med content omlægges – og hvor behovet for en markant forretningsdrevet udvikling har stillet nye krav til ejerskabet af online platformen og det tekniske fundament den baseres på.

 

Kom og hør Senior Vice President for Digital & Marketing, Jette Haarup-Jensen, og Ivan Beltoft, Partner hos Immeo fortælle om rejsen og de nye muligheder.

Session Image

12:45: DEV Track: "Profile Store: Tracking and querying data"

Profile Store is about to be released. How can data be tracked, and queried in this first version? Jonas Bergqvist will show you how to work with Profile Store.

Jonas Bergqvist, team-lead for the Hosted Services development team at Episerver. Jonas started as a developer in the CMS Core team, but moved to the commerce team after 4 years. He spend 4,5 years at the commerce team, before moving to the Hosted Services team. He will celebrate 10 years at the company next spring.

Session Image

13:10: "Omnichannel, oplevelser og ost"

Forventningerne til din webshop er tårnhøje. Det, der var revolutionerende i går, er en hygiejnefaktor i dag. Helle Jensen fra Creuna giver dig en forlomme til at kunne skabe en eCommerce-løsning, der er mere end bare en transaktion. Det handler om oplevelser, og der bliver givet eksempler på Experience Commerce af både ost og vindmøllereservedele.

Taler: Helle Jensen, Senior UX Consultant. 
Helle Jensen har stået i spidsen for arbejdet med Arla Unikas prisvindende webshop. En skalérbar løsning, hvor platformen understøtter, og er tro mod, Arla Unikas brand, og hvor sidens content - med blandt andet et omfattende anbefalingsunivers, er med til at kompensere for de manglende sanseindtryk fra de fysiske butikker.

Session Image

13:10: DEV Track: "CMS 11"

A quick look at the changes in CMS 11 for developers.

Martin Ottosen, Product manager for Episervers DXC Service 

 

13:35: Pause

Der vil være lidt forfriskninger i pausen. Benyt også lejligheden til at besøge de forskellige stande i foyeren og Anker Jørgensen Salen.

Session Image

13:55: "Fremtidens digitale bank!"

Santander Consumer Bank er i gang med at skabe et digital univers, hvor kunderne hurtigt og nemt kan foretage selvbetjening i forhold til at låne til en ny bil, bestille kreditkort eller søge om et privat-lån. Med Episervers features inden for personalisering, digital markedsføring og kampagner arbejder Santander Consumer Bank på, at den digitale platform er skalerbar, udnytter Episervers Standard features og at marketing og forretning i Santander hurtigt bliver i stand til at tilbyde nye services og ydelser til markedet uden at det kræver en stor udviklingsindsats gennem genbrugelighed af flows og integrationer.

Dette kræver, at der er styr på sikkerhed, beskyttelse af personfølsomme data og at der er et tæt samarbejde mellem alle parter i projektet. Hør mere om hvordan genbrugelighed, time–to-market og høj sikkerhed spiller sammen i den løsning, som Capgemini Sogeti er ved at bygge til Santander Consumer Bank. Adam Osbirk Moe, der er Team Manager for enheden Web & Portals i Capgemini Sogeti fortæller om løsningen.

Session Image

13:55: "Digital forretningsudvikling – kom nu op i gear!"

Vi ved det godt! Den digitale udvikling ændrer forretningsvilkårene hurtigere end nogensinde før. Nye muligheder dukker op og med dem nye konkurrenter og nye krav fra kunderne. Men realiteten er, at alt for mange virksomheder i det store hele kører ’business as usual’. Men hvad skal der så til for at få skub i forretningens digitale transformation? Der er ingen ’silver bullet’, men Stine giver DIS/PLAYs bud på, hvordan en digital strategi-proces kan sætte skub i udviklingen og innovationen.

Stine Reesen, Digital Strategy Director, DIS/PLAY.
Stine har gennem de seneste 10 år hjulpet virksomheder og organisationer med at udnytte deres digitale potentiale – til gavn for både kunder og bundlinje. Den digitale strategi er afsættet. Og hun elsker at se, hvordan den visionære brugerrejse skaber forandring og ikke mindst forankring – især i ældre og mindre digitalt modne virksomheder og organisationer. 

Session Image

13:55: Omnichannel succes: "Sådan styrer du sikkert gennem en digital transformation"

Det er nemt at tale om omnichannel og digital transformation, men mange virksomheder oplever, at der er langt fra buzzwords til realitet. Personalisering, kontekstuel marketing, master data, organisering og ’drive-to-store’ er blot et lille udpluk af de faktorer, der skal gå op i en højere enhed for virkelig at excellere inden for omnichannel commerce. Konsulenthuset IMPACT har en lang række succesfulde digitale transformationsprojekter i bagagen, og i dette oplæg kan du med afsæt i den danske designsucces, HAY, som case, blive klogere på, hvordan du konkret udnytter data til at skabe resultater. Derudover kan du lade dig inspirere af eksempler på, hvordan du gennem intelligent brug af data og organisering, kan skabe sømløse oplevelser for slutkunderne, med øget bundlinje som følge.

Kasper Holst har været aktiv på den digitale scene siden 1998 og er en af Danmarks tungeste profiler inden for digital commerce, omnichannel og løsning af komplekse, digitale udfordringer. Som stifter og CEO hos IMPACT har han bl.a. hjulpet virksomheder som Imerco, Lemvigh-Müller og Tøjeksperten med at være på digital forkant.

Session Image

13:55: DEV Track: "EPiServerless = Azure Functions + EPiServer"

You thought that your EPiServer is not serverless? You might be wrong! Come and see what the hype is all about. You will see in action how one can extract some of the tasks out from the platform and move those to the cloud turning EPiServer into EPiServerless.

My name is Wałdis Iljuczonok (aka Technical Fellow)

Software architect, lead technologist and Visual Studio ALM & TFS evangelist, with focus on technical solution research, new technologies analysis and technical problem solution research. Planning implementation and design, code review, system performance design and measurement, system audit, system feature improvements. 

14:20: Pause

Der vil være lidt forfriskninger i pausen. Benyt også lejligheden til at besøge de forskellige stande i foyeren og Anker Jørgensen Salen.

Session Image

14:40: "Akademikernes A-kasse sætter medlemmet i centrum"

Akademikernes A-kasse fortæller om de tiltag, der har givet dem større kendskab til deres medlemmer og som har inspireret dem til lancering af et nyt digitalt univers.

Aka.dk og Mit AKA skaber tilsammen de ideelle rammer for a-kassens medlemmer, der ønsker personaliserede og relevante budskaber og selvbetjeningsmuligheder.

Overordnet Projektleder, chefkonsulent Gitte Vestergaard 

Teknisk Projektleder, chefkonsulent Thomas Brunsgaard

Session Image

14:40: "QBank <3 Episerver – a DAM love story!"

Images or videos are the core in content marketing. But, do you really care for it? A DAM system store, manage, and publish your marketing material, while ensuring brand consistency. You keep track of what is being published, by who, and where. By integrating it with Episerver you can control what should be available for publishing on your website. You will access your website-approved files within the Episerver interface, where you also can auto crop, resize or replace published images.

A DAM solution is not only a tool for publishing images and videos on your website, it can be connected to almost every communications tool through its open API. It enables workflow optimization, security, cloud hosting, copyright management.

Welcome to our break out session to learn more.

Speaker
Claes Friberg is working at QBank as Partner Manager and Director of Business Development. Claes has been working within partner management and sales over the last 10 years. Focus areas of work includes international partner network growth. Claes Friberg holds a Bachelor of Business Administration from Hofstra University New York.

Session Image

14:40: ”Hvordan én webshop kan skabe salg gennem mange forskellige kunderejser”

Hør, hvordan virksomheder som POMPdeLUX og Bolia i én webshop håndterer så forskellige forgreninger af kunderejsen som B2C, B2B, social shopping og instore. For at drive succesfuld e-handel skal I ligesom disse virksomheder tage udgangspunkt i kunderne og hvordan de bevæger sig igennem deres kunderejse og ender med et salg. Det kræver, at I har overblik og viden om de forskellige mulige kunderejser, og at I kan håndtere dem optimalt. Kom og hør, hvordan I kan gå fra afdækning af kunderejsen til en færdig webshop, der skaber salg blandt alle kundetyper.

Taler: Lars Christensen, partner, strategi og e-business, VerticaLars Christensen har de sidste 15 år arbejdet som konsulent inden for e-handel og digital forretning. Med et stærkt fokus på den kommercielt orienterede kundeoplevelse har han rådgivet om alt fra digitale strategier til konkrete designs for store danske e-handelsvirksomheder. I dag er Lars partner hos e-handelshuset Vertica, der står bag en række danske e-handelsprisvindere.  

Session Image

14:40: DEV Track: "Exploring OPE with Angular and React"

This summer the CMS UI team has been exploring the problems, and potential solutions, to On-Page Editing when using client-side rendering frameworks such as Angular and React.

John-Philip Johansson or JP, as he likes to be called, works as a Software Engineer on the Episerver CMS UI team. He’s a fan of exploring what technology can do to improve day-to-day life, including the workday’s of editors and developers using the CMS UI

15:05: Pause

Der vil være lidt forfriskninger i pausen. Benyt også lejligheden til at besøge de forskellige stande i foyeren og Anker Jørgensen Salen.

Session Image

15:25: "Udnyt de digitale muligheder i den fysiske verden og boost din forretning gennem smart beacons og in-store analytics"

Forestil dig at kunne indsamle data omkring dine kunders færden, live-teste din kommunikation og tilpasse øjeblikkeligt, i den fysiske verden. Dette er ikke længere kun muligt i en digital kontekst, og vha. ny teknologi, såsom smart beacons, kan butikker nemt konvertere deres digitale initiativer til de fysiske rammer og få indsigt i deres kunder, deres færden, konverteringer, mm. Det digitale mindset sammen med ny teknologi åbner op for en mere eksperimenterende tilgang til at teste og lære.

I denne session vil Valtech give nogle konkrete bud på, hvordan Valtech Vantage beacon’et kan optimere den fysiske butik gennem indsigt, heatmaps og loyalitet.

Taler: Søren Thingholm Jensen, Business Director, Commerce & Retail, Valtech Danmark.Søren er en betroet digital rådgiver for nogle af Danmarks største organisationer i deres digitale transformation og med mere end 20 års erfaring på området, er han en af branchens skarpeste når handler om ecommerce både nu og i fremtiden.

Session Image

15:25: "Giv redaktøren magten over sitet! Det pæne gennemarbejdede site, som ikke levner plads til NOGEN form for impulsivitet? Nej, vi tror ikke på det mere!"

Oplev hvordan EPiServers ”Block” tilgang gør det muligt at skabe løsninger der giver plads til kampagner, midlertidige layouts og kreative indfald på sitet, UDEN at smadre responsivitet eller den overordnede visuelle identitet.

Lyder vi begejstrede? Det er vi også. Kom og blive smittet af en platform der tager sin egen medicin og rent faktisk lever “brugeren først” ud i praksis.

Session Image

15:25: "CBB og selvbetjening"

CBB er en førende dansk, online mobil- og bredbåndsudbyder, med nogle af de mest tilfredse kunder i branchen grundet deres fantastiske kundeservice, brede netværksdækning og konkurrencedygtige priser. Som online virksomhed er CBB’s hjemmeside deres primære salgskanal, og det er afgørende for dem at tilbyde enkle abonnementer og en let gennemskuelig, brugervenlig hjemmeside, der indfrier ethvert behov deres kunder må have.

Novataris har derfor hjulpet CBB med levering af deres nye selvbetjeningsløsning ’Mit CBB’.

Det nye Mit CBB er produktet af en brugerdreven proces – som ikke kun er designet til brugeren men også med brugeren.  Med denne nye løsning kan CBB sikre en bedre brugeroplevelse, ved at kunne målrette siden og kommunikationen til den enkelte bruger, og derved guide og hjælpe deres kunder med udgangspunkt i den enkeltes situation. CBB har nu en mere dynamisk side, hvor de kan tracke brugernes adfærd og tilpasse indholdet kontinuerligt, så det altid passer til deres kunders konstant ændrede behov. Med CBB’s nye selvbetjeningsløsning er det langt mere attraktivt og brugervenligt for deres kunder at betjene sig selv, hvilket også bidrager til nedbringelse af kald til kundeservice. Med det nye Mit CBB får CBB desuden sammenkoblet deres salgsside (cbb.dk) og selvbetjeningside, hvilket skaber en mere sammenhængende brugeroplevelse.

Taler: Mikael Nordgren er partner i Novataris A/S og ekspert i projektledelse samt teknisk arkitektur. Han har med stor succes styret mange komplekse og omfattende IT-projekter gennem sine lange karriere som IT-konsulent. Mikael har en stor passion for teknologi, men det er mødet mellem mennesker og IT, som han brænder for. Han finder det særligt givende, at man med gode IT-løsninger kan have en fundamental og positiv indvirkning på menneskers dagligdag -   ”Når vi leverer løsninger, skal det være løsninger, som gør en forskel, og som både kunden og Novataris kan være stolte af”.

Session Image

15:25: DEV Track: "Avensia presents - Out of the box Unified Commerce solution for Episerver with Microsoft Dynamics"

The Mission: Deliver SEVEN separately branded B2B Sites fully integrated with same instance of Dynamics 365 for operations and to do so within 3 months

The Client: The Client, LHD Group in Germany is in the business of selling and distributing uniforms & combat clothing, protective equipment work wear and corporate fashion to customers on a global market

 

The Competition: Avensia Storefront was selected due to the out-of-the-box connectivity with Microsoft Dynamics 365 for Operations and the competitive advantage of Episerver being a much stronger digital marketing platform than Sana Commerce.

15:50: Pause

Der vil være lidt forfriskninger i pausen. Benyt også lejligheden til at besøge de forskellige stande i foyeren og Anker Jørgensen Salen.

Session Image

16:10: "Ikke et ord om digitalisering!"

Og nu til noget helt andet... Efter dagens mange faglige indlæg kommer Christian Fuhlendorff forbi og underholder os med hans karakteristiske stand-up show, inden vi skal uddele årets Episerver Awards.

Session Image

17:00: Drinks & Networking

Inden vi åbner dørene til middagen byder vi på husets vine, øl & vand med mulighed for at netværke og hilse på de digitale eksperter i både foyeren og Anker Jørgensen Salen.

Session Image

18:00: Middag

Sammen med Alpha Solutions åbner vi dørene til Store Vega og byder på en dejlig middag

20:00: Bar

Som afslutning på dagen vil vi sammen med Kraftvaerk åbne dørene til Ideal Bar og byder på drinks, vin, øl & vand 

Guldsponsor:

 

Sølvsponsor:

  

  

 

 

 

Bronzesponsor:


 

 

 

    

 

 

 

Developer Sponsor:

 

 


Dinner Sponsor:

 


Bar Sponsor: