Pressemeldinger

Episerver prisar tre framgångsrika partners

Avensia, Bazooka och NetRelations är Episervers mest framgångsrika partners i Sverige. Dessa tre digitalbyråer tog hem var sitt pris när Episerver Partner Awards delades ut i samband med den årliga partnerträffen Epi Partner Close-Up i Stockholm.

Partner of the year 2017 - AvensiaE-handelsspecialisten Avensia tog hem priset som Partner of the year, vilket går till den partner som bäst kombinerar framgångar på marknaden med ett starkt fokus på Episerver. Ascender of the year blev Bazooka, som på kort tid etablerat sig som en högt kvalificerad Episerver-partner. Till Early adopter of the year utsågs NetRelations, som har lång erfarenhet som partner till Episerver och nu belönas för sin förmåga att utveckla sin kompetens, inte minst kring Episerver Digital Experience Cloud-erbjudandet.

 

– Det finns massor av värdiga pristagare bland våra partners och det är en tuff uppgift att välja ut ett litet fåtal bland alla fina exempel på höga ambitioner och framgångsrika projekt. Hela vårt partnernätverk präglas av en stark viljaatt växa tillsammans med oss och bli delaktiga i hur Episervers plattform fortsätter att utvecklas, säger Nils Qvarfordt, försäljningschef på Episerver i Sverige.

2017 är det tionde gången som Episerver Partner Awards delas ut. Episerver har över 300 partners i Sverige och fler än 800 i hela världen.

Vinnarna av Episerver Partner Awards 2017

Partner of the year – Avensia

Motivering:

”Med stort engagemang och hjärta i varje affär levererar Avensia projekt med stor framgång för kunder. Avensia har en fantastisk förmåga att övertyga och få kunder med höga ambitioner och krav på sin verksamhet att snabbt ta sig till Episervers molntjänster. Och har i år tagit några riktigt stora och betydelsefulla affärer”.

Övriga nominerade till Partner of the year: Comprend och Knowit.

Ascender of the year – Bazooka

Motivering:

”Bazooka har verkligen gjort en snabb klättring från Associate partner till Solution partner och blir inom kort en Premium partner. Bazooka har gjort en rejäl satsning och anställt flera Episerver-utvecklare under året och har många spännande projekt på gång. De beskriver sig själva som Sveriges trevligaste digitala byrå”.

Övriga nominerade till Ascender of the year: Stratiteq och netSolution.

Early Adopter of the Year – NetRelations

Motivering:

”Med en stark vilja att lära sig och ta till sig ny teknik och alltid vara i framkant har NetRelations lyckats bäst med att nå ut med våra nya tjänster till slutkunder i år. De satsar internt på att bli bäst på Episervers produkter och har på kort tid tagit till sig hela vår produktsvit Digital Experience Cloud”.

Övriga nominerade till Early Adopter of the year: Precio Fishbone och Nordic Morning.

För mer information kontakta Jenny Westerberg, marknadschef Norden, jenny.westerberg@episerver.com, 0701-407140

 

Early Adopter of the Year - NetRelations

Early Adopter of the Year - NetRelations

 Ascender of the year - Bazooka

Ascender of the year - Bazooka

 

 

Om Episerver

Episerver hjelper virksomheter med å skape unike digitale opplevelser for sine kunder, med målbare forretningsresultater. Episerver Customer Digital Experience Platform ™ kombinerer innhold, e-handel, data og personaliseringstjenester i en enkelt plattform som gir en 360 graders tilnærming til digitale tjenester - fra intelligent optimalisering og personalisering til lead-generering og konvertering med støtte for gjenkjøp. Alt levert med enestående enkelhet for redaktører og markedsførere.

Episerver, som sitter i sentrum av økosystemet for digitale opplevelser, gir virksomheter muligheten til å omfavne nye trender og strategier for transformasjon og levere enestående opplevelser for sine kunder, både for det som skjer av interaksjon og transaksjon - uavhengig av hvilken kanal kunden engasjeres i.