Pressemeldinger

Gartner placerar Episerver som ”visionär” i nya Magic Quadrant för Web Content Management

Svenska Episerver får på nytt en hög ranking av analysföretaget Gartner. I den nya Gartner Magic Quadrant-rapporten för publiceringsverktyg (Web Content Management, WCM) placeras Episerver i kvadranten ”Visionärer”.

Martin Henricson, VD Episerver– Vi är stolta över att återigen bli rankade som visionärer av Gartner och ser det som ett kvitto på att våra kunder känner att vi hjälper dem att skapa fantastiska digitala upplevelser, säger Martin Henricson, VD på Episerver.

– För oss är det viktigt att kunna hjälpa marknadsförare att arbeta mer innovativt med innehåll och att kommunicera det för bättre resultat Vi gör det möjligt för våra kunder att bli mer effektiva i alla kanaler, genom att erbjuda rätt lösning för att anpassa digitala upplevelser snabbt och kostnadseffektivt. Det handlar om att se till att kunderna får sina behov tillgodosedda i dag och i morgon.

I takt med att konsumenterna höjer sina förväntningar på hur en onlineupplevelse ska vara har Episerver framgångsrikt tagit sig an utmaningarna i sin bransch genom att erbjuda intuitiva gränssnitt och en rik uppsättning funktioner som sträcker sig bortom traditionell innehållshantering och webbpublicering.

Det skapar möjligheter som är avgörande för att företag ska kunna erbjuda starka kundupplevelser på nätet. Genom Episervers plattform kan kunder och partners alltid presentera det mest relevanta innehållet för varje besökare, förbättra kundupplevelsen och stärka förtroendet för sina varumärken.

Gartners beskriver en visionär leverantör som framåtblickande och har fokus på teknik. Episervers plattform är flexibel och kan snabbt anpassas till marknaden. När konsumentens behov ständigt förändras ger det en lösning som hjälper företag att snabbt upptäcka och anpassa sig till skiftande efterfrågan och önskemål. Episervers kunder finns över hela världen och de kan stödja sig på ett växande ekosystem av partners som klarar att möta stora och medelstora företags behov.

När konsumenternas förväntningar på nätet ständigt ökar kan Episervers plattform hjälpa företag att förbättra kundupplevelsen och vägen till ett köp genom mer relevanta upplevelser i flera kanaler. Episervers position som visionärer ger dem möjlighet att snabbt och effektivt ta fram färdiga online-lösningar.

Ladda ner rapporten här

Ansvarsbegränsning:
Gartner rekommenderar inte någon viss leverantör, produkt eller tjänst som beskrivs i sina undersökningsrapporter. Gartner råder inte heller teknikanvändare att bara välja leverantörer med högst ranking eller motsvarande beskrivning. Gartners rapporter består av omdömen från Gartners undersökningsorganisation och ska inte betraktas som redovisning av fakta. Gartner frånsäger sig varje form av garanti, uttryckligen eller indirekt, med avseende på denna undersökning, inklusive eventuella garantier vad gäller gångbarhet eller lämplighet för ett visst ändamål.

För ytterligare information, kontakta:
Jenny Westerberg, marknadschef Sverige, 070-140 71 40, jenny.westerberg@Episerver.com

 

Om Episerver

Episerver hjelper virksomheter med å skape unike digitale opplevelser for sine kunder, med målbare forretningsresultater. Episerver Customer Digital Experience Platform ™ kombinerer innhold, e-handel, data og personaliseringstjenester i en enkelt plattform som gir en 360 graders tilnærming til digitale tjenester - fra intelligent optimalisering og personalisering til lead-generering og konvertering med støtte for gjenkjøp. Alt levert med enestående enkelhet for redaktører og markedsførere.

Episerver, som sitter i sentrum av økosystemet for digitale opplevelser, gir virksomheter muligheten til å omfavne nye trender og strategier for transformasjon og levere enestående opplevelser for sine kunder, både for det som skjer av interaksjon og transaksjon - uavhengig av hvilken kanal kunden engasjeres i.